De 5-seconden trick voor bedrukte kartonnen bekers

Onze Green line koffiebekers bestaan voorzien aangaande ons PLA coating aangaande suikerriet. Hiermee is de beker wegens 100 % biologisch recycelbaar en zijn perfect gecertificeerd. Zo uw bedrijf MVO in een hoog vaandeel heeft, kan zijn dit een meeste geschikte koffiebeker wegens uw bedrijf.

Bekerbedrukking.nl brengt de bekendmaking op het perfecte ogenblik op de juiste plaats voor de perfecte groep mensen! Weet de kartonnen bekers kunt u dan ook laten drukken betreffende de merknaam, een catchy tekst of een goede strekking. Voor Bekerbedrukking.nl ontvangt u dan ook altijd een proefdruk met de merknaam. Zo beseft u zeker dat de merknaam de juiste kleuren heeft en juist uitgelijnd is.

Verlangen is jij verschillende mokken of slechts één mok laten bedrukken? Onze mokken beschikken over ons inhoud over 300cc en kunnen rond in full color worden bedrukt.

We bezorgen enkel kartonnen koffiebekers aangaande goede capaciteit. Die koffiebekers bestaan niet alleen echt bestand anti een hitte van koffie, maar gadeslaan daar daarnaast stijlvol uit. Er komt alsnog voor het een bekers echt anti ons stoot kunnen, zelfs mits daar hard in de kartonnen koffiebekers geknepen wordt.

Kofferbekers van karton zijn perfect wegens de vergaderruimte of kantine op de zaak. Bekerbedrukking.nl biedt kartonnen koffiebekers in alle mogelijke soorten en maten.

 Ook bestaan er luxere mokken betreffende keramiek wegens thuis ofwel op kantoor en thermobekers voor onderweg.  Via deze glazen, bekers en mokken te drukken betreffende uw logo geeft u het relatiegeschenk ons eigen gelaat.

U kunt hierbij namelijk op originele en subtiele manier de bedrijf extra bij een aandacht leveren bij klandizie en relaties.

Korte bekertjes betreffende karton betreffende jelogo teneinde wat te laten proeven juiste winkelend publiek, bedrukte papieren cups met deksel om de drankjes website mee te geven,... te heel wat om op te benoemen.

Ernaast zijn er plastic en kartonnen bekers welke in grote aantallen geraken verkocht. Het betreft op deze plaats weggooi bekers die vooral voor evenementen zoals beurzen en concerten geraken ingezet. Of vanwege koffiezetautomaten in grote ondernemers.

Heeft u dan ook hulp nodig met het publiceren van een bestelling? Dan kunt u dan ook uiteraard ook contact met het opnemen, omdat verder betreffende dit publiceren met ons bestelling helpen wij u met genoegen.

En heeft u zeker liever een ander ontwerp, onder andere met uw (bedrijfs)logo ofwel wat anders inspirerend op uw bekers? Vervolgens maken we tezamen betreffende u ons gratis ontwerp.

extra isolerende dubbelwandige bekerMet de dubbelwandige beker bieden wij u ons uitmuntende kartonnen drinkbeker vanwege ToGo- en promotiegebru..

De kartonnen bekers die via Cheapie Koffiebekers worden bedrukt zijn immers bijzonder solide, lekvrij, en behalve warme dranken verder bestemd voor koude dranken. Betreffende dit drukken over kartonnen bekers kunt u dan ook uw bedrijf extra bij een zorg leveren voor de client en/of de relaties.  Dit model met 360cc/12oz is een volmaakte beker wegens cappuccino, thee ofwel coffee 2 go. Een beker kan zijn zeer duurzaam en buitengewoon geschikt als communicatiedrager!

Ripple wall coffee 2 go 360cc / 12oz De ripple wall bekers beschikken over een dubbele laag met daarin ons extra ribbel. Hierdoor bestaan een bekers uitermate bestemd wegens kokend hete dranken zoals thee. Dit kan zijn ons bijzonder luxueuze beker en heeft ons heel hete look.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De 5-seconden trick voor bedrukte kartonnen bekers”

Leave a Reply

Gravatar